Keyholding

Keyholding veilig beheerd!

landingspagina-diensten

Denkt u eraan om keyholding uit te besteden?

Nieuwe personeelsleden die ook een sleutel van het pand willen, vertrekkende medewerkers die hun sleutel nog moeten inleveren, leveranciers die om de haverklap wisselen maar wel in het magazijn moeten kunnen of een alarm dat midden in de nacht afgaat….? Tja, ook dat hoort bij ondernemen, maar wie gaat dat allemaal regelen, controleren en bijhouden?

Leg keyholding in onze professionele handen

Door de sleutels van uw terrein en / of objecten te beheren en op de hoogte te zijn van de plaatselijke situatie plus het alarmsysteem kunnen wij u veel werk en zorgen uit handen nemen. Zo is het alleen maar prettig dat als ’s nachts het alarm afgaat, u lekker in uw bed kunt blijven liggen terwijl wij met de sleutels en alarmcode de melding afhandelen.

Keyholding en sleuteluitgifte

Maar ook een groot voordeel van professionele keyholding is dat u de sleuteluitgifte onder uw personeel, leveranciers en andere relaties drastisch kunt verminderen. Wij houden in dat geval namelijk alles nauwlettend in de gaten, controleren en houden bij én fungeren tevens als aanspreekpunt als iemand uw pand of terrein wil betreden.

Keyholding en alarmopvolging

Sleutelbeheer en alarmopvolging zijn vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zonder uw sleutels komen wij immers uw pand of terrein niet binnen en kunnen we bij een alarm de melding niet zelfstandig afhandelen. Zo bezien is professionele keyholding dus de basis voor een maximale veiligheid.

De kracht van Flexteam Security

Keyholding is slechts een mogelijkheid van ons brede pakket aan veiligheidsdiensten en onderdeel van onze integrale visie op beveiliging. Door vooraf goed te inventariseren wat uw wensen en behoeften zijn, komen we altijd tot een volledig op uw situatie toegesneden aanpak. En dat werkt zeker. Een veilig gevoel voor iedereen.

Ook uw zorgen verminderen met keyholding?

Groot gelijk! Want door uw sleutels in onze deskundige handen te leggen, kunt u een heleboel risico’s, slapeloze nachten en hoofdbrekens verminderen! Ook zo’n veilig gevoel voor uzelf, uw medewerkers, leveranciers en andere relaties creëren? Als u contact met ons opneemt, vertellen wij u er alles over tijdens een vrijblijvend gesprek!

Contact

Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.