Bent u op zoek naar professionele beveiliging in het gebied tussen Amsterdam en Den Haag? Dan bent u bij Flexteam Security aan het juiste deskundige adres!

Al jarenlang hebben wij een team van ervaren beveiligingsbeambten en aanvullende diensten die geheel op maat kunnen worden ingezet. Onze beambten hebben de nodige kennis opgebouwd, werken conform vaste protocollen en zijn door hun uitgebreide ervaring zeer breed inzetbaar.

Uw wensen en behoeftes zijn daarbij ons uitgangspunt. Samen met u maken wij het beveiligingsplaatje kloppend en geheel bij u en uw situatie passend. Efficiënt, vakkundig en doeltreffend.

Hieronder een overzicht van de diensten die Flexteam Security dagelijks naar tevredenheid van onze klanten uitvoert. Wat kunnen wij voor ú betekenen?

flexteam-auto

Alarmopvolging

Inmiddels zijn de meeste panden uitgerust met een alarmsysteem, maar er zal op een inbraakmelding toch ook een reactie moeten komen.

Lees verder

Evenement Beveiliging

Onze medewerkers hebben de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan binnen de evenementen beveiliging.

Lees verder

Hondenbeveiliging

Flexteam Security heeft haar eigen hondenbrigade! Hun extra gevoelige en scherpe zintuigen zijn van waardevolle ondersteuning.

Lees verder

Keyholding

Wij zullen dan als centraal aanspreekpunt fungeren wanneer iemand uw pand of terrein wil betreden.

Lees verder

iFlex

Flexteam Security biedt u de mogelijkheid om zonder veel handelingen een compleet tijdelijk alarmsysteem met opvolging te hebben.

Lees verder

Mobiele surveillance

Met Flexteam Security heeft u de mogelijkheid om uw pand ook na sluitingstijden te laten controleren.

Lees verder

Objectbeveiliging

Objectbewaking is een facet binnen de beveiligingsbranche dat ieder jaar weer groeit. 

Lees verder

Receptiediensten

Een bezoeker aan uw onderneming wordt in 9 van de 10 gevallen ontvangen door uw medewerker aan de receptie.

Lees verder

Uitvaartbewaking

De beveiligers van Flexteam Security zijn professionals die precies weten hoe ze een uitvaart voor de nabestaanden in goede banen moeten leiden.

Lees verder

Winkelsurveillance

De preventieve werking van een winkelsurveillant binnen een winkel of winkelcentrum zorgt voor een vermindering van fraude en diefstal.

Lees verder

Procedure bij alarmopvolging

 • Melding

  De alarmmelding komt op het alarmnummer van Flexteam Security binnen en wordt door de centralist nauwkeurig geadministreerd

 • Auto

  De beambte die op dat moment het snelste ter plaatse kan zijn wordt door de centralist aangestuurd om de melding op te volgen

 • Locatie

  Bij het object wordt er door de beambte eerst een complete buitenronde gemaakt alvorens hij of zij het pand zal betreden en/of assistentie van politie of collega heeft ingeroepen

 • Afhandeling

  Alle informatie betreffende de melding, de tijden en de bijzonderheden worden door de beambte via het digitaal management-systeem opgeslagen en direct via de mail verstuurd aan de klant

 • Met vervolg

  Nadat alle handelingen zijn uitgevoerd, het pand weer afgesloten en alarm ingeschakeld is gaat de beambte met vervolg

Contact

Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.