Alarmopvolging

Uw alarmopvolging in veilige handen!

Alarmopvolging door Flexteam Security & Beveiliging

Wilt u professionele alarmopvolging?

Niets is zo vervelend als uw alarm ineens afgaat. En dan uitgerekend midden in de nacht. Want wat doet u dan? Gaat u er in het holst van de nacht alleen op af? Hoe handelt u dat af? Of neemt u de gok dat het een loze melding was? Hoe dan ook, voor u is het enorm lastig in te schatten wat u op dat moment het beste kunt doen.

Alarmopvolging? In professionele handen!

De medewerkers van Flexteam Security zijn professionals die precies weten wat ze bij een melding moeten doen. Door de jarenlange ervaring en kennis is professionele alarmopvolging één van onze kernactiviteiten geworden. Zo zorgen wij er niet alleen voor dat uw meldingen in vertrouwde handen binnenkomen, maar óók snel en adequaat opgevolgd worden!

Verband tussen alarmopvolging en keyholding

Professionele alarmopvolging en keyholding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In nagenoeg alle gevallen beheren wij uw sleutels én zijn wij op de hoogte uw situatie ter plaatse en het betreffende alarmsysteem. Hierdoor kunnen we de alarmopvolging effectief verzorgen. Sleutelbeheer is daarbij geen verplichting, maar kan de opvolging wel makkelijker voor u maken.

Hoe onze opvolging in zijn werk gaat…

Als er een geclassificeerde melding bij ons binnenkomt, sturen wij direct een surveillant naar uw pand of huis toe. De alarmopvolger kent uw pand en locatie dus kan hij de situatie met zijn kennis en ervaring snel en vakkundig beoordelen. De surveillant zal als eerste een externe ronde maken. Als er daarbij geen bijzonderheden zijn opgemerkt, zal hij de locatie betreden en indien nodig de hulp van politie, brandweer of andere hulpverlenende instanties inschakelen. Pas als alles onder controle en/of verholpen is, verlaat de beambte het pand en wordt het alarmsysteem weer ingeschakeld.

Een loze melding, wat dan?

Wat gebeurt er als de binnengekomen melding een loze melding is? Ook dan kunt u uw object aan onze veilige handen toevertrouwen. Wij bekijken, beoordelen en rapporteren de situatie, ook al is het midden in de nacht. Zodat u lekker kunt blijven genieten van uw nachtrust.

De toegevoegde waarde van Flexteam Security

Alarmopvolging en keyholding is slechts een fractie van datgene wat wij u op veiligheidsgebied kunnen bieden. Hoe de oplossing er voor u uit zal zien? Dat weten we pas na een persoonlijk gesprek waarna we al uw wensen en behoeften zullen inventariseren. Maar dat deze op maat aanpak werkt, durven we u met 100% zekerheid te beloven.

Ook zo’n veilig gevoel met alarmopvolging?

Afhankelijk van uw wensen en behoeften spelen we met een op maat aanpak volledig op uw wensen in. Duur? Welnee, we durven zelfs te stellen dat dit op termijn geld bespaart. U betaalt immers alleen wat u nodig heeft terwijl de risico’s tot een minimum worden beperkt. Ook zo’n veilig gevoel creëren? Als u contact met ons opneemt, vertellen wij u er alles over!

Contact

Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.