Uitvaartbewaking

De rust bewaren met uitvaartbewaking!

Op zoek naar professionele uitvaartbewaking?

Iedere uitvaart is een emotionele aangelegenheid. Helaas houden inbrekers en ordeverstoorders geen rekening met uw emoties. Want het komt maar al te vaak voor dat er wordt ingebroken tijdens de condoleance of uitvaart. Uiterst ongepast natuurlijk. Dat moet toch anders kunnen?

Leg de uitvaartbewaking in onze handen!

Gelukkig kan het ook anders! Want de beveiligers van Flexteam Security zijn professionals die precies weten hoe ze de zorg over uw woning tijdens een uitvaart of condoleance uit handen kunnen nemen. Discreet en vakkundig.

Uitvaartbewaking om inbraak tegen te gaan

Net als zovelen plaatst u met het overlijden van een dierbare vaak een rouwadvertentie in de krant. Inbrekers weten hierdoor echter precies wanneer de huizen, het bedrijf of andere panden van de dierbare en nabestaanden verlaten zijn. Zelfs als er geen adresgegevens bij de advertentie staan, is het vaak bijzonder makkelijk om deze te achterhalen. En dus is er alle gelegenheid om tijdens die plechtigheden in te breken.

Onze uitvaartbewaking geeft wel die rust

De professionals van Flexteam Security kunnen u en de andere nabestaanden ondersteunen in het tijdelijke bewaken en/of beveiligen van woningen/bedrijfspanden gedurende de condoleanceperiode en/of tijdens de uitvaart.

Ook een veilig gevoel bij onze uitvaartbewaking?

Dat kunnen wij ons voorstellen. Onze medewerkers zijn immers vaklieden die vanuit hun jarenlange ervaring en kennis precies weten hoe ze in iedere situatie moeten handelen. Vakkundig en discreet. U heeft immers hele andere zorgen, laat ons de zorg over u woning of pand uit handen nemen. Meer weten over onze uitvaartbewaking? Neem vrijblijvend contact op!

Contact

Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.