Receptiediensten!

Vakkundig zeker met onze receptiediensten!

landingspagina-diensten

U zoekt een partner voor receptiediensten?

Stel….u heeft een net bedrijf en uw bezoekers komen binnen. Dan wilt u natuurlijk graag dat ze zich snel op hun gemak, veilig en welkom voelen en efficiënt hun weg door uw pand vinden. Maar hoe gaat u daarvoor zorgen met de medewerkers die het al druk genoeg met hun eigen werk hebben of gewoonweg niet geschikt zijn als visitekaartje van uw organisatie?

Zoek niet verder, kies voor onze receptiediensten!

Ook als het om receptiediensten gaat, heeft Flexteam Security daar de juiste mensen voor in dienst. Professioneel in de dienstverlening in dit belangrijke deel van uw frontoffice en getraind in het waarborgen van uw veiligheid. Daarnaast zijn onze medewerkers ook stuk voor stuk vriendelijk en representatief, dus het ideale gezicht van uw onderneming!

Wat is de meerwaarde van onze receptiediensten?

Veel ondernemingen kiezen ervoor om de zorg voor hun receptie in professionele handen te geven. En dat is natuurlijk niet voor niets! Als eerste aanspreekpunt van uw organisatie is het uiterst belangrijk dat het contact met uw bezoekers professioneel en kundig verloopt. Receptiemedewerkers zijn namelijk het visitekaartje van uw organisatie!

De krachtige werkwijze van onze receptiemedewerkers

Onze receptiemedewerkers zijn speciaal geselecteerd op hun kennis, kunde én vriendelijke voorkomen en omgang met mensen. Klantvriendelijkheid en professionaliteit karakteriseren hun ontvangst en benadering van gasten en medewerkers. Uiteraard zijn zij ook representatief en kunnen zij zich uitstekend inleven, initiatief nemen en zelfstandig werken.

Receptiediensten? Wacht, dit is er nog meer!

Daarnaast zorgen onze medewerkers voor het vriendelijk, behulpzaam en accuraat afhandelen van telefoonverkeer en het volledig inleven in uw organisatie. Hun oog voor detail, gastvrijheid en veiligheid zorgt op elk moment van de dag voor een juiste weerspiegeling van uw bedrijfsidentiteit.

Wat wint u met onze receptiediensten?

Door uw receptie in professionele handen te geven, zullen uw gasten, relaties en medewerkers zich direct op hun gemak en welkom voelen. Onze receptionisten, gastvrouwen, gastheren en telefonisten zijn specialisten in service. In toon, woord en fysieke uiting stralen onze medewerkers precies die warmte uit die past bij uw organisatie.

Receptiediensten of nog meer?

Lastig. Wilt u alleen die receptiedienst of kunt u nog meer gebruiken? Door vanaf het prille begin over uw beveiligingsvraagstuk na te denken en met diverse specialisten samen te werken, kunnen wij u passend en doeltreffend voorzien van een aanpak volledig op maat. Zo bieden wij u een solide basis aan veilige kennis en kunde waar uiteindelijk u van profiteert!

Ook uw receptiediensten professioneel uitbesteden?

Dat kan. Als visitekaartje van uw organisatie kunnen wij heel veel voor u betekenen. Meer weten over de verschillende mogelijkheden voor receptiediensten en aanvullende services? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Contact

Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.