Objectbeveiliging

Optimale veiligheid met objectbeveiliging!

landingspagina-diensten

Op zoek naar professionele objectbeveiliging?

Als gastheer of gastvrouw in uw gebouw of op uw terrein wilt u natuurlijk dat uw gasten, bezoekers en/of medewerkers zich optimaal op hun gemak voelen. Maar hoe houdt u zicht op uw locatie met al die in– en uitgaande bezoekers, leveranciers en in- en uitgaande goederen overdag en alle bedreigingen en risico’s ‘s nachts?

Objectbeveiliging? Wel zo’n veilig gevoel!

Met haar jarenlange professionele beveiligingservaring is het professionele toezicht van Flexteam Security van grote toegevoegde waarde. Niet alleen houden wij overdag en tijdens kantooruren alles nauwlettend in de gaten, ook ’s avonds en ‘s nachts houden wij onze oren en ogen open voor dreiging van inbraak, vernieling, diefstal en andere onveilige situaties.

Hoe werkt onze objectbeveiliging in de praktijk?

Door preventief aanwezig te zijn, weten onze geüniformeerde beveiligers ieder veiligheidsrisico tot een minimum te reduceren. Bezoekers en medewerkers worden geregistreerd en gecontroleerd en ook de in – en uitgaande goederen worden zorgvuldig nagekeken om ongecontroleerd verkeer tegen te gaan.

Extra ondersteuning en uitbreiding

Naast deze preventieve controle is het ook mogelijk om ons in te schakelen voor ondersteuning van uw (logistieke) bedrijfsprocessen. Zo hebben wij meerdere ervaren medewerkers in dienst voor het uitvoeren van receptiediensten en overige taken. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie behoren ook controle-, openings-, brand- en sluitrondes tot het totale pakket.

De kracht van objectbeveiliging door Flexteam

Geweld, diefstal, overvallen of vernielingen… Door een toename van dit soort incidenten voelen steeds meer mensen zich onveilig in een bedrijf of openbaar gebouw. Dus zou het niet logisch zijn om preventief een paar deskundige ogen en oren mee te laten kijken in uw pand? Mensen die alles en iedereen snel en vakkundig op waarde weten te schatten?

De toegevoegde waarde van onze objectbeveiliging

Objectbeveiliging door Flexteam Security is voor u, uw gasten en medewerkers beslist van grote waarde. Zo zijn we onopvallend op de achtergrond aanwezig, terwijl we iedere bezoeker, pakket of vreemde situatie nauwlettend in de gaten houden. Maar ook na kantoortijden verliezen we uw pand niet uit ons professionele oog. Wel zo veilig toch?

Ook uw veiligheid vergroten? Flexteam Security!

Vele andere bedrijven en klanten gingen u reeds voor…. En uiteraard kunnen we de veiligheid ook in uw pand of op uw terrein vergroten en waarborgen. Graag komen we hiervoor in gesprek met u, zodat we een geheel op uw wensen afgestemde aanpak kunnen presenteren. Dus meer weten over onze objectbeveiliging? Neem vrijblijvend contact op!

Contact

Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.