iFlex!

Flexibele bewaking met iFlex!

Behoefte aan tijdelijke bewaking? iFlex!

Stel… u heeft een boot, vakantiehuis of een project in de bouw of in huis dat tijdelijk beveiliging nodig heeft. Hoe gaat u dat snel en toch efficiënt regelen, ook al is er geen stroom? Hoe houdt u in de gaten dat de temperatuur nog steeds goed is? Hoe bewaakt uw deze eigendommen zonder al te veel installatiegedoe of ingewikkeld instelwerk?

iFlex all-in-one

Geen nood, want in al deze gevallen biedt Flexteam Security in combinatie met de iFlex de uitkomst! De ingebouwde GSM module, bewegingsdetector en temperatuursensor beschermen iedere plaats tegen onraad. Het all-in-one alarmsysteem is overal direct inzetbaar. Zonder installatiewerk of ingewikkelde programmering en zelfs als u geen stroomvoorziening heeft!

Doeltreffende bewaking, waar u ook bent

De iFlex bewaakt uw eigendommen simpel en doeltreffend, waar u ook bent. Wilt u de indringers verjagen, dan kiest u voor het luide alarm. Wilt u de pakkans vergroten, dan stelt u beter het stille alarm in. Wat u ook kiest, sowieso stuurt de iFlex een sms en een telefonische oproep naar de dienstdoende beambte van Flexteam Security. Op deze manier worden alle meldingen voor u opgevolgd.

iFlex gaat bevriezing en oververhitting tegen

Maar de iFlex is niet zomaar en alleen een inbraakalarm. Met de ingebouwde temperatuursensor en in te stellen boven- en/of ondergrens biedt de iFlex ook direct bescherming tegen bevriezing of oververhitting. Bij het overschrijden van de grens worden wij direct gewaarschuwd en gaat er direct een surveillant op af.

Extra levensduur batterijen in de iFlex

Daarbij hoeft u zich overigens ook geen zorgen te maken over de levensduur van de batterijen. Zelfs met een dagelijkse testmelding gaan deze namelijk ruim een jaar mee. En komt het einde van deze levensduur uiteindelijk dan toch in zicht? Met een melding worden wij hiervan op de hoogte gesteld en vervangen de batterijen.

iFlex beveiligt van afstand

Met de iFlex is het beveiligen van uw eigendommen van afstand voortaan wel heel gemakkelijk. Wij verzorgen het monteren van de iFlex en u hoeft alleen maar in te schakelen met uw alarmcode en dat is het! Geen ingewikkelde of tijdrovende installaties en de opvolging wordt door ons verzorgd.

Ook profiteren van doeltreffende bewaking?

De iFlex is een extra dienst die te huur is voor onze klanten. Onze integrale kijk op beveiliging maakt dat wij onze aanpak en advies altijd op maat aanbieden. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Zoek vrijblijvend contact met ons en wij vertellen het u graag!

Contact

Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.