Hondenbeveiliging

Extra veiligheid met hondenbeveiliging

landingspagina-diensten

U wilt professionele hondenbeveiliging?

Soms zijn er van die situaties die zich bij uitstek lenen voor hondenbeveiliging. Denk aan een grootschalig muziekevenement, een beurs of festival. Maar ook bij mobile surveillance of objectbeveiliging van bouwterreinen, high risk objecten en warehouses met kostbare goederen kunnen onze hondenbegeleiders een belangrijke, zo niet cruciale rol spelen.

Wanneer biedt onze hondenbeveiliging uitkomst?

Hondenbeveiliging is ontzettend breed inzetbaar. Zo kunnen onze speciaal daarvoor opgeleide politiehonden uitstekend werk leveren bij tijdelijke evenementen en permanente projecten of objecten. Door gebruik te maken van de vaardigheden en zintuigen van deze deskundige viervoeters maken wij onze dienstverlening op veiligheidsgebied weer een stukje completer.

Hoe gaat hondenbeveiliging in zijn werk?

In combinatie met de ervaring van de hondengeleider sporen onze honden eventuele agressors in een vroeg stadium op. Waar een insluiper zich voor een beveiligingsbeambte nog zou kunnen verstoppen, ruiken en zien onze honden hem op tientallen meters afstand. Zonder de overige bezoekers te storen zal de hond de bewuste persoon opsporen en aanwijzen.

De kracht van onze hondenbeveiliging

Onderschat de kracht van professioneel opgeleide politiehonden in professionele beveiliging niet! Onze deskundig getrainde honden zijn net dat extra paar onopvallende ogen en oren dat u soms nodig zou kunnen hebben! En dat geeft onze opdrachtgevers die gebruikmaken van onze hondenbeveiliging een extra veilig gevoel. Zeker Flexteam Security! Veilig en vertrouwd.

De toegevoegde waarde van Flexteam Security

Hondenbeveiliging is slechts een onderdeel van ons brede scala aan uiteenlopende veiligheidsservices. Of dit werkt voor u, kunnen we pas bepalen na een persoonlijk gesprek. Want iedere wens is maatwerk, dus ieder beveiligingsvraagstuk ook. Maar dat op onze volledig op uw wens en situatie aangepaste aanpak werkt, durven we alvast te beloven.

Ook profiteren van zo’n professionele hondenbeveiliging?

Professioneel, deskundig en doeltreffend. Zo zijn al onze diensten die we met onze integrale kijk op veiligheid vakkundig voor u regelen. En de aanpak? Die is altijd maatwerk en dus volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Meer weten over onze hoge kwaliteit in hondenbeveiliging? In een vrijblijvend gesprek met u vertellen wij u er graag meer over.

Contact

Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.