Mobiele surveillance

Mobiele surveillance biedt zekerheid!

landingspagina-diensten

Zoekt u een partner voor mobiele surveillance?

Als u na werktijd uw pand verlaat, wilt u natuurlijk dat u deze de volgende dag precies weer zo aantreft. Maar hoe lukt dat als er regelmatig medewerkers overwerken, u soms vergeet ramen en deuren te sluiten, het bedrijventerrein ’s nachts niet zo veilig is, er regelmatig vreemde auto’s opduiken of er andere zaken zijn die u slapeloze nachten kunnen bezorgen?

Mobiele surveillance? Maximale veiligheid!

De medewerkers van Flexteam Security zijn professionals die de kunst van het preventief surveilleren verstaan. Zo kunnen we controleren en surveilleren, maar ook uw alarmmelding opvolgen en monitoren via ons eigen operationeel managementsysteem. Net wat u wenst en wat nodig is. Met onze uitgebreide mobiele surveillance op maat bent u verzekerd van maximale veiligheid!

Onze mobiele surveillance kan bestaan uit:

– alarmopvolging ( zie dienst “alarmopvolging” )
– preventieve controleronde
– openingsronde
– brand- en sluitronde
– personeelsbegeleiding

Preventieve controlerondes tijdens mobiele surveillance

Zijn alle lichten uit en ramen en deuren gesloten? Staan er vreemde auto’s in uw buurt of hangen er rare personen rond? En is het hek wel goed gesloten? Al dat soort zaken worden tijdens preventieve controlerondes nauwlettend in de gaten gehouden en gecontroleerd. Deze controles voeren we op vaste én variabele tijden tijdens onze mobiele surveillance uit.

Mobiele surveillance openingsronde

Uw werkdag zonder enige vertraging en met een vertrouwd gevoel beginnen? Het kan als u de openingsronde door Flexteam Security laat uitvoeren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw personeel aan het begin van zijn werkdag begeleiden, uw pand openen, uw alarminstallatie uitschakelen, de verlichting aandoen en apparatuur inschakelen. Een veilig gevoel voor iedereen!

Brand- en sluitronde in onze mobiele surveillance

Na een lange werkdag wilt u natuurlijk niets liever dat uw pand weer veilig gesloten wordt. Zo zorgen onze professionals er bijvoorbeeld voor dat alle medewerkers tijdig het pand verlaten, alles netjes is afgesloten, apparatuur wordt uitgeschakeld en het alarm wordt ingeschakeld. Ook brandpreventie is een belangrijk onderdeel bij onze brand- en sluitronde.

De toegevoegde waarde van Flexteam Security

De mobiele surveillance is slechts een onderdeel van ons brede scala aan uiteenlopende veiligheidsdiensten. Wat werkt voor u? Dat kunnen we pas bepalen na een persoonlijk gesprek. Want iedere wens is maatwerk, dus ieder beveiligingsvraagstuk ook. Maar dat het maximaal veilig en betrouwbaar zal zijn, durven we u alvast te verzekeren.

Ook profiteren van onze mobiele surveillance?

Afhankelijk van uw wensen en behoeften kan onze mobiele surveillance geheel afgestemd op uw wensen worden aangeboden. Want hoe vaak wij surveilleren, wanneer, met wie en hoe… dat bepaalt u! Meer weten over onze mobiele surveillance? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen het u graag!

Contact

Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text.